Lyckad.

juli 12, 2011 § Lämna en kommentar

Då var denna dagen snart över och det blev en väldig lyckad dag.
Efter att Linus vaknat från sin middagslur åkte vi till Alingsås och Nolhaga parken. Först fikade vi sen ville Linus leka på lekplatsen. Vi avlutade vistelsen med att titta på djuren.
Först ut var fåren och de var väldigt spännande på håll. Linus viftade med armarna och tjöt för att han var så exalterad, men när ena fåret helt plötsligt beslöt sig för att komma närmare oss backade Linus ett par steg. När fåret sedan började bräka skulle ni sett skräcken i Linus ögon, han blev helt vettskrämd och sträckte armarna efter Fredrik.
Kaninerna var helt klart de mest sevärda(enligt Linus), skulle tro att det är för att de är så små och söta och inte ger ifrån sig hemska läten.

Väl hemma igen efter dagsutflykten gick jag ut och sprang en snabbis med Marie, för att sen skynda mig hem och fixa i ordning inför kvällen.
Vi grillade massor med god mat; majskolvar, fläskfilé, chilimarinerade champinjoner och till det serverades färskpotatis, sallad och tzatsiki.
Efter att alla var proppmätta efter grillningen satte vi även i oss var sin tårtbit. Så nu är jag mätt och belåten och ska alldeles strax hoppa i säng.

Lämna en kommentar

Vad är detta?

Du läser för närvarande Lyckad.Stunder i livet..

Meta