Lucia.

december 13, 2011 § Lämna en kommentar

Vi startade dagen med luciafirande på dagis. Linus var en söt liten tomtenisse (som inte allt för länge behöll tomteluvan på).

Väl på dagis kom de stora barnen och sjöng för oss. Väldigt roligt att se att det finns ”roller” redan i den åldern. Först har vi de små hukade killarna och tjejerna som är livrädda för att sjunga fel, sen har vi gruppens pajas. Sen har vi de som bara sjunger rakt upp och ner utan att sticka ut. Den roligaste rollen idag var han som ville synas och höras. En charmig liten kille som överröstade alla. Det roligaste med detta var inte att man hörde honom utan att han var tondöv. Han överröstade alla men var aldrig i takt, antingen var han före alla för i nästa stund ligga efter dem i sången.

Efter denna sångstund fikade vi med lussebullar och pepparkakor som barnen själva hade bakat dagen innan. Eftersom jag är lite känslig över själva tanken av alla snorkråkor, nysningar och smutsiga fingrar som rört degen så höll jag mig till en kopp te. Men det blev en väldigt mysig start på dagen.

Glad Lucia!

20111213-203129.jpg

20111213-203136.jpg

Lämna en kommentar

Vad är detta?

Du läser för närvarande Lucia.Stunder i livet..

Meta